«ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: θεωρητική πλαισίωση-πρακτικές εφαρμογές»(1-7-2014)

Επιμόρφωση εξαμηνιαίας διάρκειας 360 ωρών με θέμα:

«ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: θεωρητική πλαισίωση-πρακτικές εφαρμογές»

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ: (ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ-ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ)

Την επιστημονική ευθύνη, τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του επιμορφωτικού προγράμματος έχει το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ – Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών.
Έναρξη Νέων Τμημάτων ΙΟΥΛΙΟ 2014
Το κοινωνικό φαινόμενο της σχολικής βίας-σχολικός εκφοβισμός (bullying), έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, τόσο σε διεθνές όσο και σε εγχώριο επίπεδο.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται να καταρτίσει τους εκπαιδευτικούς και να τους καταστήσει ικανούς, να κατανοούν και να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα του φαινομένου. Με τη κατανόηση του, αλλά και την εξειδικευμένη κατάρτισή τους, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και εξαλείψουν τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά που αντιμετωπίζουν τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να συμπεριληφθείτε στις λίστες των Εκπαιδευομένων θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται και να την αποστείλετε στο e-mail της αίτησης.
Μετά την υποβολή αίτησης, η γραμματεία θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας, να διευκρινιστούν λεπτομέρειες, να επιλυθούν απορίες και να απαντηθούν ερωτήματα.

Για απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως  παρακολούθησης μέσω live streaming.
Πληροφορίες:
Α) μέσω e-mail paideiaslogos.601@gmail.com.
Β) στα κάτωθι τηλέφωνα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΟΓΟΣ:
2112138032 – 210 3620893 – vod – 69442221810  vod

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑