Το επάγγελμα του μέλλοντος, Διαγαλαξιακός μισθοφόρος πολεμιστής ,Ηλιάδου Άρτεμις B1

diagalΣτο κοντινό μέλλον της ανθρωπότητας θα δημιουργηθούν πολλά επαγγέλματα, τα περισσότερα θα είναι σχεδιασμένα για έναν συνηθισμένο, ήσυχο και απλό εργάτη, όπως ο συντηρητής ρομπότ ή διαστημοπλοίων. Σε αντίθεση το επάγγελμα που θα προορίζεται για τους πιο γενναίους, δυνατούς και πολυμήχανους πολίτες θα είναι ο διαγαλαξιακός μισθοφόρος πολεμιστής.

Ένας άνθρωπος με αυτή την ειδικότητα θα πρέπει να είναι θαρραλέος, να είναι διατεθειμένος να πεθάνει και πρόθυμος να διακινδυνεύσει να χαθεί στο κενό του διαστήματος κατά την αποστολή του υπέρ της διαγαλαξιακής ειρήνης. Προστιθέμενες απαιτούμενες προϋποθέσεις για αυτό το επάγγελμα θα είναι η άριστη φυσική κατάσταση και η αντοχή στις κακουχίες του διαστήματος, αφού ο πολεμιστής θα πρέπει να μπορεί να επιζήσει με ελάχιστο νερό και τροφή και να έχει την δύναμη να σκοτώσει τους κακούς αντιπάλους του.

Η δουλειά του θα είναι να υπερασπίζεται την ανθρωπότητα από τους μοχθηρούς κακούς που θέλουν να εξολοθρεύσουν το ανθρώπινο γένος. Τέλος πρέπει να αμύνεται ενάντια στα διαγαλαξιακά τέρατα και τους κομήτες, ώστε να μην επιτίθενται στον τόπο που προστατεύει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: