Επίσκεψη του σχολείου μας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία 15-1-2016

f1Στις 15 Ιανουαρίου 2016, η Β’ τάξη τού 4ου Γυμνασίου Αλίμου επισκέφθηκε τόν 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό ο οποίος βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές : κ.Σακελλιάδου Δόξη, φιλόλογος, κ.Αναστασίου Αναστάσιος φιλόλογος, κ.Παλαμιώτης Ηλίας μαθηματικός καί Σκανδαλή Φωτεινή καθηγήτρια γαλλικών.

f2Οι άνδρες τής Πυροσβεστικής μάς υποδέχθηκαν με χαρά και μας έδωσαν πολλές χρήσιμες πληροφορίες για την τόσο χρήσιμη, αλλά και επικίνδυνη δουλειά τους.

Οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση φωτιάς, όπως το να κατεβάσουν το γενικό διακόπτη τού ρεύματος, αλλά και πώς να χρησιμοποιούν με ασφάλεια έναν πυροσβεστήρα. Στήν συνέχεια, οι πυροσβέστες μάς ξενάγησαν στούς χώρους του Πυροσβεστικού Σταθμού, και μας έδειξαν από κοντά τα οχήματα τα οποία χρησιμοποιούν για τις κατασβέσεις φωτιάς, αλλά και τις στολές τις οποίες φοράνε.

Τους ευχαριστούμε και για τη φιλοξενία, αλλά κυρίως για το  ότι είναι πάντα έτοιμοι να μας βοηθήσουν σε περίπτωση κινδύνου.

Σκανδαλή Φωτεινή, εκπαιδευτικός ΠΕ05

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: